Boost sales performance - UQalify

Boost de prestaties van verkoopteams

Je commerciële medewerkers belichamen de expertise, knowhow en waarden van je organisatie. De opleiding van je sales team verzekert je ontwikkeling. Geef hen het beste: een systeem dat hen overal volgt, dat beantwoordt aan hun huidige behoeften en waarvan ze zullen genieten! Een unieke, elegante, op maat gemaakte, gamified, bevredigende en duurzame ervaring.

Ontwikkel onberispelijke kennis over je merk en producten

Maak van je verkopers, adviseurs en distributeurs echte experts van je aanbod. Merkgeschiedenis en -waarden, nieuwe productreferenties, assortimenten, collecties en opties – niets zal hen ontgaan dankzij korte, plezierige en effectieve trainingsmodules, toegankelijk tijdens het werk en zelfs offline. Bied hen een unieke merkervaring om jouw waarden en geschiedenis over te brengen. Creëer snel elegante en impactvolle content, plaats deze direct in de handen van al je verkoopsmedewerkers en ervaar ongeëvenaard engagement en een echte impact op je resultaten.

Boost sales performance - UQalify
Boost sales performance - UQalify

Verbeter de pitch van je verkopers

Ontwikkel de knowhow van je sales teams. Verbeter hun pitch met gedetailleerde informatie, verkooptechnieken en realistische rollenspellen, zelfbeoordelingen en profilering om hun leerproces aan te passen. Moedig het delen van best practices en samenwerkend leren aan door een levendig trainingssysteem te creëren, dat zelfs licht kan werpen op de belangrijkste medewerkers van je netwerk.

Creëer nieuwe drijfveren

Motiveer je verkoopteams en distributeurs. Organiseer challenges door middel van games, wedstrijden en quizzes, om positieve rivaliteit in je netwerk te creëren en tegelijkertijd je belangrijkste boodschappen over te brengen. Je kan ook een “in real life” beloningssysteem implementeren, of zelfs een certificeringsprogramma, beide zeer effectieve stimulansen voor verkopers!

Boost sales performance - UQalify
Boost sales performance - UQalify

Coach en mobiliseer je sales teams

Ga verder met het initiatief voor training en mobilisatie van je team: beheer elke dag hun competentieontwikkeling met behulp van een dashboard dat op elk moment kan worden geraadpleegd, beoordeel competenties, adviseer hen, stel uitdagingen en adviseer de meest geschikte cursussen. Er is niets beter dan ondersteuning die gericht is op tastbare concrete resultaten.

Meer weten?

More stories

Cybersecurity: een nieuwe manier om erover te praten met Phosforea!

Cybersecurity: een nieuwe manier om erover te praten met Phosforea!

Phosforea is het opleidingscentrum voor cybersecurity van de Scassi-groep. Deze opleidingsorganisatie creëerde in 2019 de allereerste mobiele cybersecurity-app om werknemers op te leiden en van hen de beste verdedigers van hun bedrijf te maken. Lees hier het interview...

Betere catering en voedselveiligheid aan boord met de IFS Coach

Betere catering en voedselveiligheid aan boord met de IFS Coach

International Food Services is een internationaal maritiem cateringbedrijf met een enorme passie voor voedsel, mensen en data. Ze bieden verschillende cateringdiensten aan koopvaardij- en offshore schepen. Hiervoor werken ze met een netwerk van scheepsleveranciers in...

De big bang van het leren met Chloé Academy

De big bang van het leren met Chloé Academy

Het Franse modehuis Chloé werd in 1952 opgericht en behoort tot de prestigieuze Richemont Group, die gespecialiseerd is in luxegoederen. Chloé koos voor Teach on Mars om haar trainingssysteem in handen te geven van het winkelpersoneel. Lees het interview met Jules...