Een ambitieuze en inspirerende editie

De 2022 editie van de Mobile Learning Awards heeft de meest impactvolle mobiele leerinitiatieven binnen de Teach on Mars klantengemeenschap bekroond. Opvallend dit jaar was dat de mens, social learning en creativiteit bij alle succesverhalen centraal stonden. 🤩 De 16 juryleden kozen de volgende meest impactvolle mobiele leerervaringen uit meer dan 50 inzendingen van onze klanten.

Er werden vier prijzen uitgereikt in de volgende categorieën:

  • Training: voor de beste cursussen van meer dan 5 activiteiten
  • Engagement: het ingezette mobiele leermiddel dat het meest engaging was
  • CSR-initiatief: aandacht voor sociale, milieu- of ethische kwesties
  • Interactieve ervaring: een volledig interactieve ervaring ondersteund door een zinvolle opleiding

Voor deze editie werden uitzonderlijk een vijfde en een zesde “Coup de Coeur”-prijs toegekend aan de initiatieven die door de jury het meest werden gewaardeerd, alle categorieën meegerekend.

Ben je er klaar voor?

Categorie Engagement

Van Cleef & Arpels @ Mobile Learning Awards | UQalify

Ongetwijfeld de meest spectaculaire cijfers van de avond met hun app “Bloom up”. Meer dan 550.000 interactieve leer challenges onder collega’s in zes maanden over heel de wereld. Met een gemiddelde van 10 uur leeractiviteiten per persoon en een net promoter score van 72%…

Categorie Social Responsibility

Edumiam @ Mobile Learning Awards | UQalify

Over inclusie van minder valide kinderen en hoe hun handicap beter begrepen en geïntegreerd kan worden in het dagelijkse leven van hun omgeving. Uniek blended traject met een sterke betrokkenheid van de begeleiders op het terrein en de ouders.

Categorie Immersive Experience

Valmont @ Mobile Learning Awards | UQalify

Voor de manier hoe ze de opleiding voor schoonheidsspecialisten een extra dimensie hebben gegeven door collega’s in alle landen te betrekken bij het leren. Naast de micro learning opleidingen werd heel veel kennis uit de praktijk gedeeld en besproken met elkaar over alle landen heen.

Categorie Training

Klepierre @ Mobile Learning Awards | UQalify

Voor de originele en interactieve aanpak hoe ze data protection en cybersecurity met humor verwerkt hebben in unieke opleidingen waar met storytelling rollen werden omgedraaid in realistische situaties. De werknemers kwamen in situaties terecht waar ze zelf in betrokken waren en oplossingen moesten vinden.

Prijs van de Jury

Dit jaar hadden we een ex aequo in deze categorie! Zowel Nestlé Nespresso SA als Maisons du Monde konden het hart van de jury bekoren.

Maisons du Monde

Maisons du Monde @ Mobile Learning Awards | UQalify

Voor de geïntegreerde aanpak hoe ze de eigen kennis binnen het bedrijf hebben weten activeren door de werknemers te verbinden en hen mee te betrekken in de inhoud en de volgende leermodules te laten bepalen. Daarnaast spendeerden ze meer dan 60 uur aan teams meetings om alle leidinggevenden helemaal mee te engageren in het project.

Nestlé Nespresso SA

Nestlé Nespresso SA @ Mobile Learning Awards | UQalify

Voor de aanpak hoe ze met hun boost app de 8000 frontline store werknemers hebben betrokken doordat ze hun best practices en eigen kennis konden delen met collega’s via de “wall” en de interactie die daarop volgde. Bovendien met real time synchronisatie van alle data en resultaten via onze plugin voor Cornerstone OnDemand.

Thierry Lescrauwaet – Karine Steculorum – Rick Boeters @ Mobile Learning Awards | UQalify

Zo fijn om te zien hoe in alle projecten de mens centraal stond en hoe de community en social learning voor een hefboom op de impact zorgen.

Moge het een inspiratie zijn voor al onze partners om de lat hoog te leggen en volgend jaar genomineerd te zijn 🤸🏼‍♂️🤩

Ben jij benieuwd wat onze technologie voor jou kan doen? Neem dan zeker even contact met ons op!