Expertisecentrum Digitale Skills

We zijn specialisten in het evalueren van (digitale) skills, in internationale competentiekaders en de vertaling hiervan tot intuïtieve digitale oplossingen met impact.

Digitale Skill Expert Center | UQalify

Inclusie is wat ons elke dag drijft. Iedereen moet samenwerken en verbonden zijn om de kansen en uitdagingen van onze gezamenlijke toekomst aan te gaan. We innoveren en werken samen met organisaties en overheden om burgers en werknemers voor te bereiden op de uitdagingen van vandaag en morgen en om hun kwaliteit van leven en werk te verbeteren.

Digital Skills Expertise Center - Digiwijzer | UQalify

Digistart & grow

Assessment & adaptief leren in één

Een uniek mobile-first social- & microlearning platform dat een kick-start met een DigiScan mogelijk maakt en in een oogwenk gepersonaliseerde microlearningtrajecten creëert. Ontdek dagelijks digitale tips en hacks van experts in de wall feed en deel best practices met je peers.

FUTUREPROOF UP- & RESKILLING

Ontdek de 27 DigiSkills

Ter voorbereiding op de toekomstige arbeidsmarkt brachten de experts van Roland Berger, Agoria en UQalify de meest relevante digitale competenties van vandaag en 2030 in kaart voor méér dan 3000 banen. Zo achterhaal je de digitale paraatheid van individuen en teams, en stel je een aangepast groeipad voor.

DigiSkills Passport logo
Become Digital logo

Ontdek je vaardigheden en grijp nieuwe carrièrekansen

Become Digital

Digitale technologie verandert onze manier van werken en de vereiste vaardigheden voor elke job. Heb jij de skills voor de jobs van morgen?

Become Digital helpt je in 3 eenvoudige stappen:

  • Analyseer jouw talenten
  • Ontwikkel je vaardigheden
  • Ontdek nieuwe carrière mogelijkheden

Digital skills & jobs platform

DigiSkills Belgium

De steeds veranderende digitale vereisten vandaag de dag kunnen een uitdaging zijn voor iedereen. DigiSkills Belgium.be is een platform dat een ecosysteem van initiatieven en opleidingen creëert voor alle Belgische burgers. Zo bieden ze kennis en ondersteuning om de digitale vaardigheidskloof op nationaal niveau te verkleinen.

Een initiatief van Agoria, Federgon, UQalify en de verschillende Belgische overheden.

 

Digiskills Belgium logo - UQalify
DigiSkills Belgium
DigitAll logo - UQalify

More digital inclusion in Belgium

DigitAll

DigitAll is een coalitie van bedrijven, sociale organisaties en overheidsinstanties die samenwerken voor meer digitale inclusie in België.

UQalify is mede-ondertekenaar van het digitale inclusie charter en is actief ambassadeur van digitale inclusie in nationale en Europese projecten.