Axa case - Teach on Mars UQalify

Zeer aantrekkelijke en gamified trainingsmiddelen

Er is geen sector op aarde die niet wordt opgeschud door digitale transformatie. Medewerkers van alle generaties en culturen helpen om nieuwe vaardigheden te verwerven, nieuwe tools te gebruiken en in het reine te komen met de nieuwe digitale realiteit van hun beroep zijn enkele onderwerpen die regelmatig bovenaan de lijst staan van kritieke strategische uitdagingen die door bedrijfsleiders worden geïdentificeerd. Mobiel leren met onze Teach on Mars-technologie omarmt de baanbrekende technologie in een inclusieve, niet-bedreigende en boeiende ervaring die elke populatie snel en effectief aan boord krijgt.

Verzekering

AXA gebruikte de Teach on Mars-technologie als een schaalbare en aantrekkelijke manier om bewustzijn te creëren en cruciale, cross-functionele vaardigheden op te bouwen toen ze geconfronteerd werd met de veranderende digitale cultuur.

Met behulp van de Teach on Mars mobile-native learning content authoring tool, bouwde het zeer aantrekkelijke en gamified trainingsmiddelen over onderwerpen als Big Data en AI, die het vervolgens beschikbaar kon stellen aan tienduizenden gebruikers tegelijkertijd in Big Bang phygital event mode.

Een intuïtieve gebruikerservaring

AXA leverde een elegante en intuïtieve gebruikerservaring die niet onderdeed voor toonaangevende mobiele apps, rechtstreeks op de mobiele apparaten van leerders met behulp van het ultra-robuuste implementatiemodel van Teach on Mars. Het hield een 30-daags “interactief enter-trainment” evenement op een 100% vrijwillige basis. Meer dan 27 000 medewerkers sloten zich aan bij de community en lanceerden in totaal meer dan 780 000 afzonderlijke competitieve challenges.

Een actieve social learning community 

De back-end van Teach on Mars hield 24 uur per dag, 7 dagen per week de deelnames en prestaties bij, hield de scores bij in realtime leaderboards en verwerkte piekbelastingen tot 40.000 gelijktijdige challenges. Er was een meetbare impact op de competentieniveaus van de deelnemers in de beoogde vaardigheidsgebieden, evenals de succesvolle creatie van een actieve sociale learning community, wat een van de belangrijkste doelstellingen voor cultuurverandering was.

Oorspronkelijk artikel van Teach on Mars.

Meer weten?

More stories

Cybersecurity: een nieuwe manier om erover te praten met Phosforea!

Cybersecurity: een nieuwe manier om erover te praten met Phosforea!

Phosforea is het opleidingscentrum voor cybersecurity van de Scassi-groep. Deze opleidingsorganisatie creëerde in 2019 de allereerste mobiele cybersecurity-app om werknemers op te leiden en van hen de beste verdedigers van hun bedrijf te maken. Lees hier het interview...

Betere catering en voedselveiligheid aan boord met de IFS Coach

Betere catering en voedselveiligheid aan boord met de IFS Coach

International Food Services is een internationaal maritiem cateringbedrijf met een enorme passie voor voedsel, mensen en data. Ze bieden verschillende cateringdiensten aan koopvaardij- en offshore schepen. Hiervoor werken ze met een netwerk van scheepsleveranciers in...

De big bang van het leren met Chloé Academy

De big bang van het leren met Chloé Academy

Het Franse modehuis Chloé werd in 1952 opgericht en behoort tot de prestigieuze Richemont Group, die gespecialiseerd is in luxegoederen. Chloé koos voor Teach on Mars om haar trainingssysteem in handen te geven van het winkelpersoneel. Lees het interview met Jules...