Teach on Mars

Best-in-class technologie voor social learning

JOUW EXCLUSIEVE BENELUX PARTNER

Teach on Mars technologie

Mobile-first & native

De meest complete mobile-native social learning en microlearning oplossing.

Krachtige prestaties

Simpliciteit ontmoet performantie op enterprise-niveau.

Custom branding

Een volledig gepersonaliseerde app met je eigen branding.

Partnership

Technische en community support als één team.

Ontdek Teach on Mars

Teach on Mars is het beste next-gen learning ecosysteem in het (gekende) universum. Het doel is om mensen in contact te brengen met de juiste leertrajecten en te verbinden met communities om hun job – en bij uitstek hun leven – beter te leiden. 

INVESTEER IN JE WERKNEMERS

Verbeter de leerervaring

Organisaties van meer dan 1.500 werknemers verdienen een eigen aanpak. Als exclusieve Teach on Mars partner voor de BeNeLux en ToM internationale content partner, brengen we world-class technologie met UQ skills & expertise om de leerervaring te verbeteren. Bij het bouwen van jouw learning community, zal je organisatie kunnen genieten van een boost in het engagement van je werknemers, alsook in jobtevredenheid.

CAESE STUDIES

Krachtige getuigenissen

EdUP

EdUP, een agentschap gespecialiseerd in mobile learning content, werkt graag met het Teach on Mars Mission Center om custom trainingen te creëren, alsook een aangepaste off-the-shelf training catalogus.

Ontdek de case

Roche Diabetes Care France

Gebruik makend van Teach on Mars technologie, heeft RDCF de ambitie om al haar werknemers digitaal te onboarden. Door een blended learning programma op te starten, kunnen nieuwe collega’s snel de bedrijfswaarden en -activiteiten oppikken.

Ontdek de case

Phosforea

Phosforea is een training organisatie die focust op cyber security. Samen met Teach on Mars hebben ze de eerste mobile cyber security app gelanceerd voor werknemers om te leren hoe ze zichzelf en hun bedrijf kunnen beschermen.

Ontdek de case

Graag meer weten?