Teach on Mars

Een next-generation leertechnologie voor web en mobiele apparaten. Mobile native. Gepersonaliseerd en sociaal. Verbindt mensen met communities en laat hen elke dag leren.

Teach on Mars logo

Digitaal leren opnieuw uitgevonden

Teach on Mars werd vanaf dag één ontworpen en gebouwd om te voelen, te spelen en eruit te zien als de allerbeste mobiele apps waar je gebruikers dol op zijn. Het biedt een eenvoudige, elegante en slimme ervaring die rechtstreeks past in de verbonden, mobiele levensstijl van de moderne professional. Het is sociaal, gepersonaliseerd, cool… en het zorgt ervoor dat mensen terugkomen om elke dag wat meer te leren en een betere toekomst op te bouwen.

Next-generation learning ecosystem

Je merk in het hart van je app

Met een Teach on Mars-app dompel je je werknemers onder in een ervaring die is afgestemd om je merk onder de aandacht te brengen en je cultuur te versterken. Dit alles ondersteund door de allernieuwste leertechnologieën van de volgende generatie.

Teach on Mars technology

Mobile first

Onze mobile-native apps zijn als persoonlijke leerassistenten waartoe je gebruikers toegang hebben waar en wanneer ze maar willen – online of offline. En als je van een meer traditionele digitale leerervaring houdt, werkt onze 100% responsieve webinterface perfect op elke desktop- of tabletomgeving.

Social learning

Digitaal leren doe je niet langer alleen. Teach on Mars wordt het eigen sociale platform van je community, waar collega’s anderen kunnen noemen, inhoud liken, delen of erop reageren, eigen afbeeldingen en video’s kunnen uploaden, documenten delen en toegang krijgen tot artikelen en podcasts.

Anders leren

Verras je gebruikers met kennis die ze nog niet eerder hebben gezien! Trek hun aandacht met gemeenschapsgerichte gamificatie. Mix nieuwe technologie met bewezen live leertechnieken tijdens fygitale evenementen. En stimuleer de nieuwsgierigheid door virtual reality, interactieve video en speurtochtgebaseerde trainingen in te bouwen.

Teach on Mars Authoring tool - UQalify

MISSION CENTRE

Train -en behoud- met de snelheid van het licht

Met onze ingebouwde auteurstool kan vrijwel iedereen inhoud maken en bijwerken die creatief en actueel is. Van een eenvoudige kennisquiz tot een volwaardig leertraject. Het is gemakkelijk te leren, flexibel in gebruik en heel leuk. Om verdieping aan je trainingen toe te voegen, beschikken we over een brede bibliotheek met off-the-shelf content die werd gemaakt door onze content teams, die je kan toevoegen aan je app.

Bedrijfsintelligentie

Maak het verschil

Definieer je eigen KPI’s en statistieken, zet ze om in bedrijfsrelevante dashboards en meet hoe de upskilling en betrokkenheid van je leercommunity je resultaten beïnvloeden. Eindelijk kan je echt het rendement op je opleidingsinvestering aantonen.

Teach on Mars Business Intelligence - UQalify

Coaching add-on

Stelt managers en trainers in staat om hun teams nauwlettend op te volgen met de één-op-één gesprekstool. Je kan ook vaardigheden evalueren met behulp van een referentiekader in het Mission Center. Wat is de score vandaag?

Event add-on

Combineer mobiel leren met evenementen. Kan gebruikt worden voor onboarding, seminaries, terugkomende trainingen… Laat je gebruikers weten waar ze kunnen accepteren, zich kunnen afmelden of zich op de wachtlijst kunnen plaatsen via een link op de wall.

Gastmodus

Geef bezoekers of partners beperkte toegang tot de app in gastmodus. De gastmodus is een optionele functie. Deze moet op je Mission Center zijn ingeschakeld om deze te kunnen gebruiken.

Bereid je organisatie en collega’s voor op de nieuwe vaardigheden en uitdagingen van vandaag!