Er is nog steeds te weinig duurzame impact op het vlak van opleiding en coaching. Zowel bij digitale als fysieke contactmomenten ligt de oorzaak vaak niet bij de kwaliteit van de opleiding of de trainer/coach, maar eerder bij het ontbreken van een integrale aanpak voor leren en ontwikkelen. Daarom bundelen we onze krachten met de leerexpertise van the house of change om zo échte leerimpact mogelijk te maken. Door te innoveren en blended trainingen te combineren met ‘social learning’ wordt leren naar het volgende niveau getild.

Erika Wyckmans | UQalify

Volgens Erika Wyckmans, CEO van the house of change en jarenlange expert in soft skills opleidingen en cultural change trajecten, is dit niet verwonderlijk. Opleidingstrajecten moeten aangepast worden zodat mensen geïnspireerd worden om zichzelf te ontwikkelen en de verkregen kennis toe te passen in hun dagelijkse leven. Daarnaast moet er bij de opbouw rekening gehouden worden met hoe men informatie verwerkt. De mens als sociaal wezen moet hierbij centraal staan.

Erika en onze eigen Thierry Lescrauwaet hebben een gemeenschappelijke missie: Duurzame impact genereren in elk leer- en veranderproces met een adoptie van +80%. In het jaartraject The Art of Human Impact, een opleiding voor toekomstige culture change managers, blendt onze Teach on Mars-technologie voor het eerst samen met hun evidence based veldervaring.

“1 + 1 = meer dan 3”

Ann Wyckmans (the house of change)

Elk traject van the house of change is gebaseerd op een door hen ontwikkelde leer- en veranderingsmethodiek: SILVER. Deelnemers worden daarbij eerst geïnspireerd en zich bewust gemaakt van hun leernood als voorbereiding op het leren. Vervolgens verwerven de deelnemers de nodige competenties waarna men ervoor zorgt dat deze duurzaam verankerd worden in het (werk)veld. Onze UQ coach is hierbij een rode draad en zorgt voor een constante stimulans tijdens het ontwikkelen. Zo kunnen we een maximale leer- en veranderimpact creëren voor de deelnemers.

“Voor UQalify is het belangrijk om change, bedrijfscultuur, leren en well-being niet als aparte projecten te zien binnen een bedrijf.”, zegt Thierry, “Uiteindelijk gaat het om mensen met elkaar te verbinden en ze te begeleiden naar de opleidingen en beroepen die hen gelukkig maken. Zo kunnen we hen op een intuïtieve manier voorbereiden om de veranderende toekomst met goesting, en vooral zonder angst tegemoet te gaan. Verbonden zijn met anderen, geen angst hebben, jezelf ontwikkelen en een job die je voldoening geeft, leiden tot well-being. Zo wordt well-being een automatisch gevolg en geen project op zich.“

Thierry Lescrauwaet | UQalify
Erika Wyckmans — Dirk Cassiers | UQalify
Erika Wyckmans & Dirk Cassiers
Krista Rampelberg — Ann Wyckmans | UQalify
Krista Rampelberg & Ann Wyckmans

Dit partnership zorgt ervoor dat leren in ‘the flow of life’ perfect mogelijk is. Ben je benieuwd wat dit partnership kan betekenen voor jouw organisatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren!